Doktor Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu

Telefon : (256) 219-0178
Belgegeçer : (0__) ___-____
WEB https://drfevzi.meb.k12.tr
Adres : MİMAR SİNAN MAH. 2303 SK. DR.FEVZI MÜRÜVET UGUROGLU ORTAOKULU BLOK NO: 1 EFELER / AYDIN
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst ,sorgulayan,paylaşan,çok yönlü ve tarafsız bakabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven,İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğrenci :2040
Öğretim Şekli :ikili eğitim (Sabahçı/Öğleci)
Saatler : 07:30-13:10 ( sabah grubu) 13:30-19:10 ( öğle grubu)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : MİMAR SİNAN MAH. 2303 SK. DR.FEVZI MÜRÜVET UGUROGLU ORTAOKULU BLOK NO: 1 EFELER / AYDIN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :